F. M. Kormányhivatal

2014.12.02. 12:24

Fejér Megyei Közügyekért Díj

Első az elsők között – 2003 óta minden évben elhangzik ez a mondat.

Akkor, amikor kitüntetik azokat a személyiségeket, akik nem csak magukért, hanem kisebb-nagyobb közösségükért is dolgoznak, kitartó és példaértékű munkát végeznek, saját területükön maradandót alkotnak. A Prima Primissima díjat Demján Sándor vállalkozó, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége támogatásával, alapította. Jól mutatja a megyei Prima-díj megerősödött társadalmi erejét, hogy Fejér megyében idén is több ezer közönségszavazat érkezett a jelöltekre.

A Fejér Megyei Prima díjátadó ünnepségen – a közigazgatás megyei fejlesztése, a járási hivatalok létrehozása érdekében kifejtett, értékes szakmai munkája elismeréseként – a Fejér Megyei Közügyekért Díjat vehetett át dr. Tanárki Gábor, a Fejér Megyei Kormányhivatal igazgatója november 20-án, Székesfehérváron, a Szent István Művelődési Házban rendezett eseményen, a VOSZ megyei elnökségének döntése alapján.

A Fejér Megyei Príma díjátadó ünnepségen fődíjas lett Vakler Anna zenepedagógus, népdalénekes, Sáringer Károly író, újságíró és dr. Kirán P. Gayor gyermekorvos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!