kiemelkedő szakmai munkáért

2018.09.13. 10:02

Elismerések Szent Kristóf napja alkalmából

Fejér Megyei Kormányhivatal

A Fejér Megyei Kormányhivatal három kitüntetett munkavállalója a Pesti Vigadóban, az ünnepség utáni percekben: Tamási Krisztina (b), Kenesei Józsefné ás Udvardi Anita.

A Magyar Államkincstár Szent Kristóf kitüntetési ünnepségén, Budapesten, a Pesti Vigadóban vehetett át kitüntetést a Fejér Megyei Kormányhivatal három munkatársa. A nyugdíjbiztosítási ágazatban 1993 óta minden évben megrendezik a Szent Kristóf ünnepséget. Ezen a Magyar Államkincstár szervezeti egységeinél, a kormányhivatalok és a járási hivatalok családtámogatási és társadalombiztosítási főosztályainál kiemelkedő munkát végzők tevékenységét ismerik el.

A Fejér Megyei Kormányhivatal három kitüntetett munkavállalója a Pesti Vigadóban, az ünnepség utáni percekben: Tamási Krisztina (b), Kenesei Józsefné ás Udvardi Anita.

A Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Adategyeztetési és Nyugdíjbiztosítási Osztály dolgozója, Kenesei Józsefné Szent Kristóf plakett nyugdíjszakmai kitüntetést vett át prof. dr. Mészáros Józseftől, a Magyar Államkincstár elnökétől. Szent Kristóf érmet adományoztak az ünnepi eseményen kiemelkedő szakmai munkájáért a Dunaújvárosi Járási Hivatal Társadalombiztosítási Osztálya vezetőjének, Tamási Krisztinának.

A Székesfehérvári Járási Hivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály Adatbázis kezelési, Megtérítési és Méltányossági Ügyek Osztály munkatársa, Szalainé Udvardi Anita Elnöki Dicséret elismerésben részesült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!