Közérdekű

2018.06.06. 10:36

Egy nap szünet a martonvásári és az adonyi kormányablakban

Június 8-án a martonvásári kormányablakban, június 13-án pedig az adonyi kormányablakban lesz egy napos ügyfélfogadási szünet – erről tájékoztat a Fejér Megyei Kormányhivatal.

F. M. Kormányhivatal

Tájékoztatjuk a tisztelt ügyfeleket, hogy a Martonvásári Járási Hivatal helyi kormányablakában (Martonvásár, Budai út 1.) június 8-án, pénteken informatikai karbantartási munkát végez a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt., ezért aznap az ügyfélfogadás szünetel.

A legközelebbi kormányablak címe: Ercsi, Fő utca 27. Telefonszáma: 25/515 – 607. Az ügyfélfogadás ezen a napon 8-tól 12 óráig tart.

A Dunaújvárosi Járási Hivatal adonyi kormányablakában (Adony, Rákóczi u. 21.) június 13-án, szerdán, áramszünet miatt, szünetel az ügyfélfogadás.

A legközelebbi kormányablak címe: Dunaújváros, Október 23. tér 1. , telefonszáma: 25/795-244. Az ügyfélfogadási idő ezen a napon 8 órától 17 óráig tart.

Kérjük kedves ügyfeleink megértését!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!