éljenek a lehetőséggel!

2019.03.26. 16:24

Az időben felfedezett mellrák gyógyítható – Mammográfiai szűrés Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket. Magyaralmáson, Baracson, Daruszentmiklóson és Alsószentivánon mobil szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Fejér Megyei Kormányhivatal

A mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház radiológiai szakrendelésén, Székesfehérváron, a Hunyadi utcában működik. Ide várják márciusban azokat a székesfehérvári hölgyeket, akik a vizsgálatra a közelmúltban meghívót kaptak.

A rendelési idő: hétfőn és pénteken 7:30-13:00-ig, kedden, szerdán és csütörtökön: 7:30- 17:00-ig. A mobil szűrőkamionban március 27-én és 28-án Magyaralmáson, március 29. és április 3. között Baracson, április 4-én Daruszentmiklóson, majd április 5-én Alsószentivánon várják a szakemberek a meghívóval rendelkezőket. A rendelési idő: munkanapokon 9:30-15:00-ig. A meghívólevélen szereplő időpont az alábbi telefonszámon módosítható: 06-20/387-7996

Kérjük, éljenek a lehetőséggel! Ne feledjék: az időben felfedezett mellrák gyógyítható!

(Fejér Megyei Kormányhivatal)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!