Vasúttörténeti Park

2018.04.27. 12:09

Állami Karrierexpo lesz május 16-án!

Közös állásbörzén mutatkoznak be az állami vállalatok, a megyei és fővárosi kormányhivatalokkal együttműködve, május 16-án, Budapesten, a Vasúttörténeti Parkban. Az Állami Karrierexpot első alkalommal szervezik meg.

F. M. Kormányhivatal

A rendezvényre a belépés ingyenes. Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt kínál a MÁV-START és a GYSEV mindazoknak, akik vonattal indulnak az Állami Karrierexpora.

Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt kínál a MÁV-START és a GYSEV mindazoknak, akik vonattal indulnak az Állami Karriereexpora.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsi osztályon vehető igénybe Budapest-Keleti, Nyugati, Déli pályaudvarra, Kelenföld, Zugló és Rákosrendező állomásra.

Az alkalmi menettérti jeggyel az utazás legkorábban május 15-én 00:00 órától kezdhető meg, az utazást legkésőbb május 17-én 24:00 óráig be kell fejezni.

Az 50%-os menetkedvezmény igénybevétele oly módon történik, hogy az utas megveszi az egy útra szóló teljes áru menetjegyet, amit a program helyszínén a mobilpénztárban lepecsételtet, így a vissza útra már nem kell újabb jegyet váltania. A lepecsételt jegy

felmutatásával tud hazautazni. Így összességében 50 % kedvezmény igénybevételével utazik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!