Koronavírus Fejérben

2021.12.13. 12:39

Ajándék az oltópontok munkatársainak

Simon László a Fejér Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott, a Fejér Megyei Oltási Munkacsoport vezetője, elismerését fejezte ki, és ajándékot adott át a székesfehérvári és a dunaújvárosi kórház oltópontjainak munkatársai részére.

Fejér Megyei Kormányhivatal

Forrás: Fejér Megyei Kormányhivatal

Ülést tartott 2021. december 10-én a Fejér Megyei Oltási Munkacsoport. A testületi munka után Simon László kormánymegbízott Bucsi Lászlónak, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatójának és Jobbágy Lajosnak, a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház orvos-igazgatójának a kórházakban működő oltópontok személyzete részére egyedileg készített pólókat ajándékozott az oltópontok tevékenységének elismeréséül. A megyei kormányhivatal vezetője kiemelte, hogy ezen oltópontoknak, az ott kialakult közösségek felelősségteljes, elhivatott tevékenységének kiemelt szerepe van a járvány megelőzésében, hiszen ők biztosítják a megye minél nagyobb átoltottságát. Köszönetét fejezte ki a kórházakkal való jó együttműködésért, és sok erőt, kitartást kívánt az elkövetkezendő feladatokhoz, hiszen most kezdődik az 5-11 éves gyerekek oltása, a felnőttek folyamatos védőoltása mellett. 

Az esemény résztvevői hangsúlyozták, a koronavírus-járvány kezelésében a legfontosabb, hogy oltakozzunk, hiszen a védőoltás életet menthet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!