Kórházban kötöttek ki az agresszív, ittas emberek

Négy embert is kórházba szállíttattak a rendőrök Dunaújvárosban az elmúlt este illetve az éjszaka folyamán. Etyeken egy sérült ittas férfi miatt kellett intézkedni.

feol.hu

Csütörtökön kora este egy 42 éves hajléktalan férfivel szemben intézkedtek a járőrök Dunaújvárosban, a Papírgyári úton. A férfit ittas volt és agresszíven viselkedett, ezért mentőt kértek hozzá, akik kórházba szállították. Később ugyancsak a Papírgyári úton vontak ellenőrzés alá egy 46 éves helybéli férfit, az előzőekhez hasonló okok miatt. Őt is kórházba vitték, csakúgy, mint azt az 56 éves férfit, aki Váci Mihály utcai lakásában öngyilkossággal fenyegetőzött. Hajnalban egy 44 éves nőhöz kellett mentőt hívniuk a járőröknek, miután bejelentés érkezett, hogy otthonában ittasan, agresszíven viselkedik. A nőt biztonsági intézkedésként kórházba szállították.
Etyek területére a mentők diszpécsere kért rendőri intézkedést éjjel. Egy közterületen lévő ittas férfit akartak sérülése miatt kórházba vinni, de a férfi agresszíven ellenállt. A helyszínre küldött járőrök testi kényszert alkalmaztak, ennek hatására a férfi együttműködővé vált, így kivizsgálásra és ellátásra a fehérvári kórházba tudták szállítani a mentősök – közölte pénteken R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!