KKV

2015.05.04. 12:00

Mindent elérhet egy helyen (x)

Magyarország újabb lehetőségeket biztosító pályázati forrásokat vehet igénybe további gazdasági növekedéséhez.

Ez a magyar gazdaságszereplői számára, kiemelten a kis- és középvállalkozásoknak jelenthet kedvezőfeltételekkel rendelkező külső forrást a 2015-2020 időszakban.

Tapasztalataink szerint a finanszírozási tárgyalásokat érdemes már a pályázatmegírásával párhuzamosan elkezdeni. A pénzintézetek – a tervezett beruházás ismeretében – már ekkor fel tudják mérni az adható beruházási hitel nagyságát. Ebben az esetben – sikeres pályázat esetén – a megvalósítás is gördülékenyebb lehet.

Milyen források állnak rendelkezésre a Sopron Banknál? Milyen hitelek igénybevételét érdemes átgondolni? Pályázatokhoz, fejlesztésekhez kapcsolódó forrásokat érintően megfelelő megoldás lehet a Növekedési Hitelprogram keretében nyújtott hitelek igénybevétele. A közvetlen vagy közvetett exportot végző cégeknek előnyös lehet az Eximbank által refinanszírozott hitelek egyike, melyek a Sopron Banknál is elérhetők. Természetesen több egyéb hitelkonstrukciót is kínálunk ügyfeleink számára, melyekről kollégáink teljes körű tájékoztatást adnak bankfiókjainkban. Gondoljuk át együtt vállalkozásában mit szeretne megvalósítani, milyen pályázatra jogosult, vajon milyen típusú és mekkora összegű hitelben gondolkodhat!

Segítünk döntésében és kedvező feltételekkel, rugalmas ügyintézéssel várjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!