Kisláng

2015.03.24. 13:30

Kigyulladt egy családi ház Kislángon

Családi ház egyik szobájában csaptak fel a lángok március 24-én, kedden délelőtt Kislángon.

A katasztrófavédelem megyei műveletirányítási központja a sárbogárdi hivatásos és a polgárdi önkormányzati tűzoltókat riasztotta a helyszínre, és értesítette a kislángi önkéntes tűzoltó egyesületet. Az egységek kiérkezése előtt a település önkéntes tűzoltóinak sikerült megfékezniük a lángokat.

A Szent István utcai családi ház lakója a füstre figyelt fel. A körülbelül tizenöt négyzetméteres szobában a számítógép és a körülötte lévő berendezési tárgyak égtek, az egyre nagyobb lángok és a füst miatt a helyiségbe már nem tudott bemenni, ezért értesítette a katasztrófavédelmet. A sárbogárdi hivatásos és a polgárdi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a kislángi önkéntes tűzoltó egyesület egyik tagja sietett a tulajdonos megsegítésére, aki éppen az utcában haladt el kerékpárjával. Az udvaron lévő kerti vizes slaggal a lángok terjedését megfékezte. Nem sokkal később az egyesület másik három tagja is megérkezett, akikkel közösen az asztal körül izzó polcot, szekrényt eloltották. A polgárdi önkormányzati tűzoltók a helyiséget átvizsgálták. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok a családi ház többi helyiségére nem terjedtek át. A tűzben senki sem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!