Kisláng

2015.05.25. 19:13

Pünkösdi falunapok Kislángon, jókedvre hangolva

Kisláng – A mulatós klasszikusokat együtt énekelte a közönség a legendás 3+2 zenekarral. A pünkösdi vigasság színpadi produkciói szemnek, fülnek, léleknek egyaránt kedvére szolgáltak.

V. Varga József

A hét végi falunapok programfolyamát pénteken kora este képzőművészeti kiállítással nyitották, elismeréseket adott át Rumpler Tibor polgármester, az ünnepi műsorban óvodások, iskolások, nyugdíjasok léptek színpadra. A szombati esős, szeles idő ugyan rányomta bélyegét az attrakciókra, de nem maradt el sem a Lada-találkozó, sem a fogathajtó bemutató. (Amint megtudtuk: a veteránautó-találkozót és a lovasnapot egy későbbi időpontban rendezik majd meg.) Az Oláh Zoltán-emléktornán hat csapat futballozott a tornateremben, a győzelmet a kislángi Argus alakulata szerezte meg az Enying és a Füle gárdája előtt. A háziasszonyok kelt tészta sütő tudományát Zámbóné Kati bírálta el: első díjat kapott Szabóné Vass Szilvia nagyi diós kuglófjával, másodikat Nagy Patrícia fonott kalácsával, briósával, harmadikat Sárváriné Mészáros Mónika lekváros buktájával. A kreatív díj Papp Anikónak dukált kakaós fahéjas tulipánjáért, a különdíj pedig Mészöly Istvánnénak kelt réteséért. A pünkösdvasárnapi faluebédhez Horváth Elemér és zenekara húzta a magyar nótákat, a gyerekekre aszfaltrajzverseny, íjászat, ökosátor, állatsimogató, a felnőttekre tombolasorsolás várt. Klasszikus magyar rockkal zúzott az EVM zenekar, slágerekkel szolgált Pál Piroska, a MusicKell különítmény musicalrészleteket adott elő. A táncos felvonásban színpadra lépett a fehérvári Felicita táncegyüttes, a kislángi Dudás Patrícia, a Happy Girls formáció Horváth Karolina vezetésével, Cintia és hastáncosai. A legendás 3+2 zenekar fergeteges mulatós koncerttel hangolta a jókedvet, a tűzijátékot követően Dudar Feriék húzták a talpalávalót, a bál kivilágos kivirradtig is eltartott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!