Kézilabda

2015.02.24. 14:44

Női kézilabda, szerdán 18 órától: Ferencváros–Dunaújvárosi KKA összecsapás

A Fraditól elszenvedett csúfos bajnoki vereség után, a Dunaújvárosi Kohász KA női kézilabdacsapata szerdán ismét a Népligetben lép pályára, ám ezúttal a Magyar Kupa negyeddöntőjében.

Matók János

A Fradi után a Győrtől 6 gólos vereséget szenvedett el hazai környezetben a Dunaújvárosi Kohász KA csapata, de ennek ellenére is elégedett volt együttese szombati játékával Mátéfi Eszter, a DKKA szakvezetője, aki tanítványai hozzáállása miatt is örülhetett, s abban bízik, hogy ezt a jó teljesítményt a Fradi elleni szerdai kupameccsre is továbbviszik játékosai.

Ferling Bernadették a Győr ellen az 50 percig tartották ellenfelük tempóját, sőt, több olyan időszaka is volt a mérkőzésnek, mikor az ellenfél futott az újvárosiak után, s bár a hajrában végül győzött a nagyobb tudás, és a hosszabb kispad, a dunaújvárosi drukkerek vastapsa kísérte az öltözőbe a hazaiakat.

A másodvirágzását élő Ferling Detti a Győr ellen 4 gólt lőtt. Fotó: kohaszkezi.hu

A DKKA-nak túl sok ideje ezúttal sem maradt a pihenésre, hiszen szerdán este hat órától már egy újabb nagyon kemény feladat vár rájuk: ezúttal a Magyar Kupában kell pályára lépnie a Kohásznak a Ferencváros otthonában. A csapat tagjai becsülettel készültek az összecsapásra, árulta el egy hírportál érdeklődésére Mátéfi Eszter vezetőedző.

– Szeretnénk egy új lappal indítani a Ferencváros ellen, nem foglalkozunk már az elmúlt heti bajnoki összecsapásunkkal, az már a múlt, s bár az emlékeink elég élénkek még, előre nézünk, s csak a szerdai kupatalálkozó lebeg a szemünk előtt. Nagyon bízom abban, hogy azzal az elszántsággal, hozzáállással lépünk pályára, mint tettük azt a Győri ETO ellen, hiszen a Ferencváros egy nagyon erős csapat, mely ellen csak kemény, és agresszív védekezéssel, megfontolt és pontos támadójátékkal van esélyünk jó meccset játszani – mondta határozottan a dunaújvárosiak szakvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!