Kézilabda

2017.03.31. 07:50

NB I/B: csak a győzelem számít

A férfi kézilabda NB I/B 21. fordulójának szombati játéknapján az Alba-MÁV-Előre SC gárdája a Veszprémi KKFT Felsőörs otthonába látogat.

FMH sport

Hiába győzött a legutóbbi fordulóban hazai parketten magabiztos fölénnyel a NEKA csapata ellen Kurán István legénysége, a biztos bentmaradást jelentő 10. hely továbbra is tíz pont távolságra található a tavasznak rendkívül szűk kerettel nekivágó fehérvári gárdától.

Ezt a pozíciót ráadásul az a felsőörsi alakulat birtokolja, amely az elmúlt négy fellépéséből háromszor győztesen hagyta el a játékteret: a Balaton-partiak egyedül a listavezető Dabast nem tudták két vállra fektetni. A nehéz helyzet ellenére a fehérváriak trénere győzelmet remél a szombati látogatásuktól, egyedül a térdsérüléssel bajlódó Vörös Bence játéka kérdéses.

A fehér mezes Alba-MÁV Előre játékosai Felsőörsön vendégeskednek

- A legutóbbi mérkőzésünkön igazi csapatként működtünk. Az a kis mag, amely együtt maradt, ténylegesen egymásért küzd, az eddigi tavaszi összecsapásaink után mindig emelt fővel tudtunk lejönni a pályáról. Ellenfelünk az esélyes, de ahogyan a Vecsés ellen, ez most sem zavar minket - foglalta össze gondolatait az Alba vezetőedzője. Az őszi találkozón a Veszprém megyeiek 27-21-re nyertek, most sem vár könnyű feladat Pulaiékra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!