17°
22°
11°

Kézilabda

4 hónapja
GÁRDONY A Gárdony-Pázmánd NKSE női kézilabdacsapata újoncként végzett az NB I/B-s pontvadászat hatodik helyén. A vezetőedző a stabil háttér mellett játékosai küzdeni akarását emelte ki mint a siker alappilléreit.
5 hónapja
Székesfehérvár - Hét éve bontott zászlót a Cunder Tömegsport és Utánpótlás Kézisuli Egyesület a megyeszékhelyen. A klub közel 160 igazolt játékossal és hat edzővel működik.
5 hónapja
Kozármisleny - Győzelmi reményekkel utazott Baranyába a Gárdony-Pázmánd NKSE együttese, de csalódnia kellett a női kézilabda NB I/B 24. fordulójában.
6 hónapja
A férfi kézilabda NB I/B 21. fordulójának szombati játéknapján az Alba-MÁV-Előre SC gárdája a Veszprémi KKFT Felsőörs otthonába látogat.
8 hónapja
Székesfehérvár - Küzdelmes nap után, keddre virradó éjjel ért haza a fehérvári női kézilabdacsapat Franciaországból.
1 éve
Székesfehérvár - Bécsben kisorsolták a nemzetközi kupák menetrendjét, ami némileg átírja a hazai bajnokságot.

Legolvasottabb

1
Halálos vonatgázolás Gárdonyban (frissítve!)
2
Fának hajtott egy személyautó Pákozd és Sukoró között
3
Három sérültje van a Budai úton történt balesetnek
4
Székesfehérvár akkor és most – Piac tér
5
A jövő év közepén kezdik az építését a fedett arénának Fehérváron
Mór
Nagy Péter
Hagyományos Ezerjó Kupa
2 perce
Üzletvezető
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *HOMAI LÁSZLÓ* *kislángi lakos* 57 éves korában elhunyt. Temetése 2017. október 25-én 11 órakor lesz a kislángi római katolikus temetőben. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik elkísérik és fájdalmunkban bármilyen formában osztoznak. Gyászló család
/"Küzdöttél, de már nem lehet, A csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, kit elfelejtenek, Örökké él, akit nagyon szerettek."/ Mély fájdalomal tudatjuk, hogy *KALESZDORFER JÓZSEFNÉ* *Kati néni* életének 90. évében csendesen elhunyt. Temetése 2017. október 21-én, szombaton 11 órakor lesz a dinnyési temetőben. Gyászoló család
Fájó szívvel tudatjuk, hogy *OZSVÁTH MIKLÓS* *volt BM főhadnagy (Rugó) és minőségellenőr az Ikarusban,* 2017. október16-án eltávozott közülünk. 80. évét megosztotta feleségével, Erzsivel, lányával, Zsuzsival, vejével, Jocóval, két unokájával, Diánával és Zsanettel és sok-sok barátjával. Temetése a szabadbattyáni katolikus temetőben lesz október 22-én 12.30-kor. Szeretettel várunk mindenkit a szertartás után a Pokol Pincébe.
/"Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt időm arra, el kellett indulni. Szívetekben hagyom emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *IMRE JÁNOS* *seregélyesi lakos* 58 éves korában elhunyt. Temetése 2017. október 21-én 15 órakor lesz a seregélyesi református temetőben. A gyászoló család
Endurance Bajnokság / 10 perce
Kismarty-Lechner Gábor két bajnokságot is megnyert idén
Ferencz Balázs
megfejtették / 23 perce
Bermuda-háromszög: még a rejtély is eltűnt
október 23 / 33 perce
Neves fellépők lesznek a Millenárison
videójáték / 38 perce
Ez a fickó kimozdult játszani
a kis bambák / 1 órája
Ezt a pandás videót vétek lenne kihagyni
Közlekedési baleset / 1 órája
A busz alá esett egy idős nő Rácalmáson – Szemtanúkat keres a rendőrség
Police.hu