Az elmúlt 24 óra hírei

2019.04.12. 16:00

Sikkasztót, csalót fogtak a Fejér megyei rendőrök

Mindketten trükközni próbáltak, de ráfáztak.

police.hu

Fotó: police.hu

A járőrök Bicskén, a Kisfaludy utcában igazoltattak 2019. április 11-én reggel egy 19 éves óbaroki lakost, akinek a Bicskei Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetése miatt a körözését rendelte el. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését – írja a police.hu.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság sikkasztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 29 éves székesfehérvári lakos ellen. A nyomozás adatai alapján a nő egy gárdonyi áruház alkalmazottjaként a 2018. december 27. és 2019. március 28. közötti időszakban több alkalommal megkárosította munkáltatóját úgy, hogy az eladásra szánt termékeket látszólag értékesítette, ugyanakkor azok ténylegesen nem kerültek a pénztárnál felszámításra. A nőt elfogását és előállítását követően 2019. április 11-én délután gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, melynek során elismerte felelősségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!