Körözött nő

2019.09.28. 08:37

Nem fizette ki a bírságot, Bicskén fogták el

Bicskén, a Szent István úton ellenőriztek a rendőrök 2019. szeptember 27-én délben egy 26 éves tatabányai lakost, akiről megállapították, hogy a Bicskei Rendőrkapitányság a nő körözését rendelte el, mivel a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg.

police.hu

Budapest, 2016. január 3. Megújított húszezer forintos bankjegyek. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2014 és 2018 között folyamatosan újítja meg a jelenlegi bankjegysorozat címleteit. A 10 000 forintos után a második elem a megújított 20 000 forintos bankjegy, amelyet 2015. december 14-tõl hozott forgalomba a bank. A régi húszezres bankjegyek 2016 végéig használhatók fel a készpénzforgalomban. MTVA/Bizományosi: Faluldi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Fotó: Faluldi Imre

A nőt az egyenruhások elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, majd a bírság befizetését követően szabadon bocsátották – írja a police.hu.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!