kék hírek

2019.11.21. 16:45

Négy Fejér megyei is rajta van a rendőrség Top 50-es körözési listáján

A képen látható személyeket a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, kérjük, tegyen bejelentést a körözött személy adatlapjáról elérhető üzenetküldő alkalmazással. A bejelentés elküldése anonim módon is lehetséges.

police.hu

Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, kérjük, tegyen bejelentést a körözött személy adatlapjáról elérhető üzenetküldő alkalmazással. A bejelentés elküldése anonim módon is lehetséges – tájékoztat a rendőrség.

Tóth Lajos
Fotó: police.hu

Rablás miatt van érvényben elfogatóparancs a székesfehérvári születésű férfi ellen. Jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg.

Plank Zoltán
Fotó: police.hu

 

Rablás bűntette és más bűncselekmények miatt körözik a székesfehérvári születésű férfit.

 

Fodor Szilárd
Fotó: police.hu

 

Szabadságvesztés letöltésének céljából, továbbá csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt körözik a móri születésű férfit.

 

Kovács Norbert
Fotó: police.hu

Jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetéseinek letöltését nem kezdte meg, továbbá lopás, csalás és fogolyszökés bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt körözik a dunaújvárosi születésű férfit.

 

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!