Komáromban fogták el őket a betörőpárost

2019.04.05. 17:00

Nagylóki családi házba törtek be, még a terepjárót is elvitték

Egy nagylóki férfi tett bejelentést a rendőrségre 2019. április 2-án kora este, hogy a családi házának ajtaját ismeretlenek befeszítették és elloptak egy bútorszéfet a benne található készpénzzel, arany ékszerekkel és egy gáz-riasztó fegyverrel együtt.

police.hu

Fotó: police.hu

A betörők a sértett terepjáróját is ellopták.

A széleskörű nyomozás és az adatgyűjtések eredményeként a nyomozók rövid időn belül azonosították az elkövetőket, akiknek a körözését az ellopott gépkocsival együtt elrendelték.

A Komáromi Rendőrkapitányság járőrei figyeltek fel másnap hajnalban a lopott autóra Komáromban a Mártírok útján. A gépkocsit vezető férfit és női utasát igazoltatták, akikről a rendőrök hamar megállapították, hogy a Sárbogárdi Rendőrkapitányság körözésüket rendelte el a betörés és a gépkocsilopás miatt.

Fotó: police.hu

A 43 éves tokodi K. Zoltánt és a 37 éves táti M. Veronikát elfogták és előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra. A sárbogárdi nyomozók a férfit és női társát – őrizetbevételük mellett – lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki – írja a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!