Statisztika

2019.10.20. 13:00

Körözött személyeket, vezetéstől eltiltott sofőrt fogtak az újvárosi rendőrök

A dunaújvárosi rendőrök 24 órán belül három főt fogtak el és állítottak elő a helyi rendőrkapitányságra.

police.hu

A police.hu összefoglalójából megtudtuk, hogy a járőrök 2019. október 19-én hajnalban Dunaújvárosban, a Petőfi ligetben ellenőriztek egy 18 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Dunaújvárosi Járásbíróság a férfi körözését rendelte el. Elfogását követően a rendőrök a fiatalt őrizetbe vették, majd a kijelölt fogdába vitték.

Ugyanaznap reggel eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt állítottak elő a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai egy 46 éves helybéli lakost, aki a Szórád Márton úton közlekedett személygépkocsival. A férfit őrizetbe vették, és a kijelölt fogdába szállították.

Szintén a fenti napon délelőtt igazoltattak a rendőrök Dunaújvárosban, a Garázs soron egy 25 éves dunaföldvári lakost, akiről kiderült, hogy őt a Paksi Rendőrkapitányság körözi a korábban kiszabott szabálysértési pénzbírság befizetésének elmulasztása miatt. A férfit az egyenruhások előállították, majd a bírságösszeg befizetését követően szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!