befejezték az ügy vizsgálatát

2019.07.28. 11:27

Ittasan vezetett egy seregélyesi férfi, súlyos sérülést okozott

A székesfehérvári rendőrök befejezték a súlyos sérülést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntett miatt egy 47 éves seregélyesi lakossal szemben folytatott ügy vizsgálatát.

police.hu

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai szerint 2019. május 25-én hajnalban egy Renault típusú személygépkocsi vezetője a 62-es számú főúton Székesfehérvár irányából Seregélyes felé haladt úgy, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. Haladása során áttért a menetirányával szemközti forgalmi sávba, ahol járműve bal oldali elejével nekiütközött egy szabályosan közlekedő Volkswagen típusú jármű bal elejének. A baleset következtében a vétlen járművezető súlyosan, utasa pedig könnyebben megsérült. A balesetet okozó, ittas sofőr vezetői engedélyét a helyszínen elvették, és ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az ügyészségnek átadta – tájékoztat a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!