hétvégi összegzés

2019.10.14. 11:51

Ittas és figyelmetlenül balesetet okozó sofőrrel szemben is intézkedtek a megye rendőrei

A hétvége folyamán sem vezetett mindenki figyelmesen és körültekintően Fejér megyében.

police.hu

Fotó: Police.hu

Egy motoros és egy gépkocsivezető ütközött október 13-án délután Sárosdon a Perkátai út és Hantosi út kereszteződésében. A 16 éves motor vezetője nem vette figyelembe az útkereszteződésnél kihelyezett elsőbbségadás kötelező táblát, ezért ütközött neki a Renaultnak. A baleset során a motort vezető fiatal megsérült. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotó: Police.hu

A 8-as számú főúton, Székesfehérvár térségében október 13-án egy 69 éves nő Opeljával nem vette észre az előtte forgalmi okok miatt várakozó gépkocsisort. A figyelmetlen járművezető egy Dacia gépkocsinak ütközött, ami az előtte álló Ford teherautónak, majd végül egy Kia személyautónak ütközött. A baleset során az anyagi káron felül a balesetet okozó nő is megsérült.

Fotó: Police.hu

Székesfehérváron a Lugosi utcában a rendőrök egy motorossal szemben intézkedtek. Az ellenőrzés során a járőrök megállapították, hogy a 32 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, és vezetés előtt alkoholt is ivott. A helybeli férfi ellen a rendőrség büntetőeljárást kezdeményezett.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A 8113-as úton, Szár közelében vontak intézkedés alá a rendőrök egy 56 éves férfit. A Mazda sofőrje vezetői engedéllyel nem rendelkezett és vezetés előtt alkoholt fogyasztott. A járőrök előállították a férfit a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítják járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt – tudtuk meg a rendőrségtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!