ráfutásos baleset

2018.08.30. 11:09

Hét jármű karambolozott az M7-esen, Letenye felé – Frissítve!

Csütörtökön délelőtt egy kamion, három kisbusz és három személyautó ütközött össze az M7-es autópályán.

Katasztrófavédelem

Ráfutásos balesetet szenvedett egy murvát szállító kamion, három kisbusz és három gépkocsi csütörtök délelőtt az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 104-es kilométernél. A balesethez a siófoki hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben senki nem sérült meg.

Frissítés:

14:52 – Ismét zavartalanul halad a forgalom.

11:20 – A balesetben kilenc jármű ütközött, ráfutásos balesetet szenvedett egy murvát szállító kamion, egy kisteherautó, két kisbusz és öt gépkocsi csütörtök délelőtt az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 102-es kilométernél.

Frissítés:

11:12 – Az ütközés következtében a kamion az út menti szalagkorlátot is átszakította. A balesethez a siófoki hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda Letenye felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Elsődleges információink szerint a balesetben két ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!