Rendőrkézen

2018.06.26. 14:00

Ez nem egy filmjelenet! – Bűnbandára törtek rá a gárdonyi rendőrök (VIDEÓ)

A Gárdonyi Rendőrkapitányság és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói egy betörésekre szakosodott bűnbanda tagjait vették őrizetbe.

police.hu

Forrás: police.hu

Összesen nyolc férfit vittek be a bűnbanda tagjaként. A Gárdonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat a 41 éves Sz. György, a 25 éves B. Norbert, a 42 éves E. Zoltán, a 34 éves H. Roland, a 44 éves K. Zoltán, a 42 éves Sz. Gusztáv, a 45 éves E. Jenő és a 38 éves B. Lászlóval szemben lopás bűncselekmények elkövetése miatt – írja a police.hu.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=57&v=gTnLr6zbUNg

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2017 októberétől több Fejér megyei, valamint Pest megyei településen különböző lakóingatlanokba törtek be, valamint gépjárműveket törtek fel és azokból készpénzt, ékszereket és más ingóságokat tulajdonítottak el.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Az üggyel összefüggésben a nyomozók összesen nyolc férfit hallgattak kigyanúsítottként, közülük 6 főt bűnügyi őrizetbe vettek és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!