lezárult az ügy

2018.12.20. 18:30

Eltörte élettársa bordáit egy fehérvári férfi

A székesfehérvári rendőrök befejezték a súlyos testi sértést elkövetése miatt egy helyi férfival szemben folytatott ügy vizsgálatát.

police.hu

Fotó: Pixabay.com

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 51 éves helyi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. június 1-jén az esti órákban közös otthonukban szóváltásba keveredett élettársával, akit több alkalommal megütött és megrúgott, melynek következtében a 46 éves nő három bordája eltörött. A nőnek egy óvatlan pillanatban sikerült a lakásból kimenekülni és a rendőrséget telefonon értesíteni – írja a police.hu.

A bejelentést követően perceken belül a helyszínre érkező egyenruhások a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították. M. Gábor gyanúsítottként történő kihallgatásakor elismerte a bűncselekmény elkövetését, az eljárás során szabadlábon védekezhetett.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!