Statisztika

2019.09.29. 13:00

Eltiltás hatálya alatt, ittasan közlekedő járművezetőt és körözött személyt fogtak a Fejér megyei rendőrök

Akadt dolga szombaton is az egyenruhásoknak a megyében.

police.hu

A police.hu összefoglalója szerint a bicskei rendőrök 2019. szeptember 28-án hajnalban az 1-es számú főúton ellenőriztek egy Ford személygépkocsit és annak sofőrjét. Az intézkedés során a járőrök a járművezetőről megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá a vele szemben alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a férfit további mintavételre a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították. A későbbi mérések eredményei az ittas járművezetés gyanúját megerősítették, ami miatt büntető feljelentést tettek a 42 éves budapesti lakossal szemben, és további eljárást kezdeményeztek az engedély nélküli vezetés okán.

A járőrök Dunaújvárosban, a Piac téren ellenőriztek 2019. szeptember 28-án délelőtt egy 29 éves gyömrői lakost, akiről megállapították, hogy a férfi körözését rendelte el a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság. A rendőrök a férfit elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítotti kihallgatását követően szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!