Öt riasztás

2019.10.03. 12:00

Egymást követték a balesetek a szerdai esőben Fejér megyében

A délutáni zivatar idején, csaknem egy óra alatt öt közlekedési balesethez riasztották Fejér megye tűzoltóit október 2-án.

Katasztrófavédelem

Fotó: dunaújvárosi hivatásos tűzoltóság

Busszal ütközött egy utánfutót vontató személykocsi a 81-es főúton, Sárkeresztes és Magyaralmás között. Az autó a vízelvezető árokban a tetejére borult, vezetője ki tudott szállni a járműből, őt a mentők könnyebb sérülésekkel kórházba szállították. A buszon senkinek sem esett baja. A székesfehérvári hivatásos és a bodajki önkéntes tűzoltók kerekeire állították és áramtalanították a gépkocsit.

Az M1-es autópálya mányi szakaszán a belső szalagkorlátnak ütközött és az oldalára borult egy autó. A járművet a bicskei önkormányzati tűzoltók fordították vissza a kerekeire és áramtalanították. A gépkocsiban egy ember könnyebben sérült.

Az M6-os autópályán, Besnyő térségében egy üdítőket szállító furgon az úton megpördülve szalagkorlátnak vágódott. A pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói áramtalanították és félrevontatták a járművet.

Nem sokkal később baleset történt a sztráda baracsi szakaszán is, ahol egy személykocsi ráhajtott a szalagkorlátra és fennakadt azon. Az autót a dunaújvárosi és a budapesti hivatásos tűzoltók daruval emelték le a korlátról.

Fotó: dunaújvárosi hivatásos tűzoltóság

A 8-as főút Székesfehérvárt elkerülő szakaszán a vízátfolyáson csúszott meg és a szalagkorlátnak sodródott egy személyautó. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet. Utóbbi három balesetnél személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!