szívszorító

2021.10.26. 06:40

Fának hajtott autójával három tinédzser, egyiküket sem tudták megmenteni

Pillanatok alatt bekövetkezett a tragédia, amikor autójukkal borzalmas balesetet szenvedtek.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Borzalmas baleset történt vasárnap este, amikor három fiatal együtt utazott egy autóban a dél-yorkshire-i Rotherhamben. A volán mögött ülő fiatal egy váratlan pillanatban elveszítette az uralmát a járműve fölött és letért az útról, majd egyenesen egy fának hajtott.

A járműben két 19 éves és egy 18 éves fiatalember utazott, a helyszínre rohanó mentősök sajnos egyikük életét sem tudták megmenteni.

Családjaikat a rendőrség értesítette a szörnyű tragédiáról, és szakavatott munkatársaik támogatják őket ebben a nehéz időszakban. A helyszínelés késő estéig eltartott, a baleset körülményeit egyelőre vizsgálják, az esetleges szemtanúk jelentkezését várják és a biztonsági kamera felvételeit is át fogják nézni.

A tinédzserek, két 19 éves és egy 18 éves fiatal a helyszínen meghaltak, miután a fehér Ford Fiesta, amiben utaztak egy fának ütközött. Ha bármilyen információval rendelkeznek az ütközéssel kapcsolatban keressenek minket – nyilatkozta a rendőrség szóvivője a Daily Star oldalának a Bors cikke szerint.

Egyelőre nem adtak információt azzal kapcsolatban, hogy a három srác honnan és hova utazott, és azt sem miért következhetett be a szörnyű tragédia.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!