Baleset A 8126-OS SZÁMÚ ÚTON

2019.09.29. 18:42

Halálos baleset történt Zámolynál: árokba hajtott egy motorkerékpár (frissítve)

Az elsődleges adatok szerint vasárnap 17 óra 52 perc körül a 8126-os számú út 11-es kilométerszelvényében egy motorkerékpáros – eddig tisztázatlan körülmények között – lesodródott az úttestről, és az árokba hajtott.

police.hu, katasztrófavédelem

Fotó: police.hu

A police.hu információi szerint a balesetben a motor vezetője és utasa is megsérült. A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárják az utat. Kerülni Gánt és Zámoly települések érintésével lehetséges.

A katasztrófavédelem információi:

Felborult egy motorkerékpár Zámoly térségében, a Csákberényt Csákvárral összekötő, 8126-os úton. A járművön ketten utaztak. A műszaki mentést végző székesfehérvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a motorkerékpárt és a rendőrségi helyszínelés után megszüntetik a forgalmi akadályt. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt lezárták.

Fotó: police.hu

21:18 – Frissítés: halálos baleset

A police.hu legfrissebb információi szerint a 8126-os számú út 11-es kilométerszelvényében, a Zámoly térségében 2019. szeptember 29-én 17 óra 52 perc körül történt balesetben a jármű utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Fotó: police.hu

A sofőrt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben.

A rendőrök 21 óra 5 perckor a teljes útlezárást feloldották, a megjelölt számú úton, Zámolynál jelenleg félpályán halad a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!