közbiztonság

2018.07.12. 15:00

A nyári szezonban kiemelten fontos a bűnmegelőzés a Velencei-tónál

Turisztikai szempontból kiemelten fontos területen tájékoztattak a bűnmegelőzési szakemberek.

police.hu

Forrás: police.hu

 

A nyári szezonban, a szabadságolások ideje alatt a rendőrség évről-évre kiemelt figyelmet fordít a Velencei-tó térségében élők, valamint a tóhoz és a környékére érkező, pihenni vágyó turisták szubjektív közbiztonságérzetének fenntartására. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai turisztikailag frekventált helyszínen, Velencén, a Tópart utcában tartottak bűnmegelőzési felvilágosítást.

Fotó: police.hu

A rendőrök munkáját közösségi szolgálatot ellátó középiskolás tanuló és önkéntes egyetemi hallgató is segítette, akik a strandon és környékén hívták fel a kikapcsolódásra vágyók figyelmét a vagyon elleni bűncselekmények megelőzésének lehetőségeire.

Fotó: police.hu

A diákok az áldozattá válás megelőzését szolgáló kiadványokat adtak át az érdeklődőknek, valamint szórólapokat helyeztek a gépjárművekre is. A szakemberek felvilágosítást nyújtottak az áldozatvédelem, az internetbiztonság és a drogprevencióval kapcsolatos program igénybevételének alternatíváiról is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!