Két embert ütött el a vonat

2022.11.14. 18:54

Halálos vonatgázolás történt Ajkán (friss információkkal)

A rendőrségtől megtudtuk, hogy egy 57 éves nő az áldozat, akinek Ajkán volt a tartózkodási helye. A férfit még nem azonosították, őt életveszélyes fejsérüléssel szállították kórházba.

veol.hu

Erről írtunk korábban:

Meghalt egy nő, amikor elgázolt két embert egy vonat az ajkai vasút- állomás közelében hétfőn este – erősítette meg értesülésünket Máté Alexandra megyei rendőrségi szóvivő.

A rendőrség helyszíni szemlét végez, bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a történteket általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálják. A mentősök jelenleg is küzdenek a férfiért.  

A Mávinform közösségi oldalán azt írta, a Zalaegerszegről a Déli pályaudvarra 15.49-kor elindult Göcsej InterCity (IC 953) Ajka állomáson elütött két embert, és a helyszínelés miatt nem közlekedett tovább. A helyszínelés ideje alatt az állomáson áthaladhattak a vonatok, így a Székesfehérvár–Szombathely vonalon nem volt késés. A rendőrségi helyszíni szemle során bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a történteket általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálják. - írja a veol.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!