Kék hírek

2022.08.24. 14:03

Ittas és engedély nélküli vezetés miatt intézkedtek a megye rendőrei

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből kiderül, hogy két komolyabb esetben is felléptek kedden az egyenruhások.

police.hu

Fotó: FMH/Archív

A járőrök 2022. augusztus 23-án 11 óra 30 perckor Seregélyesen, az Elzamajor pusztában ellenőriztek egy személygépkocsit és vezetőjét. Az intézkedés során megállapították, hogy a 30 éves férfi nem rendelkezett vezetői engedéllyel, ezért előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették, majd a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították – olvasható a police.hu oldalon.

A másik esetben közúti közlekedési baleset történt 2022. augusztus 23-án 18 óra 45 perc körül Hantoson. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 21 éves helyi lakos közlekedett segédmotoros kerékpárral a Hunyadi utcában, haladása során a Dózsa utca kereszteződéséhez érve fékezett, melynek következtében elesett és megsérült. A helyszínre érkező egyenruhások által alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, valamint azt is megállapították, hogy segédmotoros kerékpár tulajdonosa és a későbbiek során balesetet szenvedő férfi együtt italozott, majd a tulajdonos odaadta járművét ismerősének, aki ittas állapota miatt és mivel nem volt vezetői engedélye csak az utca végéig jutott. A baleset során sérült férfit a mentők kórházba szállították, a tulajdonossal és a járművezetővel szemben a Sárbogárdi Rendőrkapitányság munkatársai büntetőeljárást kezdeményeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!