Jégkorong

2014.08.14. 17:45

Ezúttal kikapott a Volán

A zólyomi hat csapatos felkészülési torna első mérkőzésén a Fehérvár AV19 jégkorong-csapata 3-1-re kikapott a lengyel Tychytől.

Bobory Balázs

Rob Pallin a keddi, Érsekújvár elleni mérkőzéshez képest alaposan megkeverte a sorokat, és olyanoknak is lehetőséget adott, akik kedden nem léptek jégre. A Fehérvár - Robinson Register, Orbán, Németh, Nemes, Vincze - Szirányi, Ejdepalm, Banham, Sarauer, LoVecchio - Reiter, Tokaji, Kóger, Bartalis, Marino - Hetényi P., Kiss D., Tóth G., Sárpátki, Kocsis - mindvégig kiegyenlített mérkőzést vívott a lengyel élcsapattal, de sokáig mindkét együttes hadilábon állt a góllövéssel. Végül a Tychy törte meg a csendet a 39. percben, de az utolsó harmad elején Kóger Dániel Bartalis István passzából egyenlített. Az utolsó 10 percre fordulva a a lengyelek szereztek újabb gólt, majd miután a Volán nem tudott egyenlíteni, egy üres kapus góllal állították be a végeredményt, 1-3 (0-0, 0-1, 1-2).

Szirányi a vasnak csúszott (Fotó: Koppán Viktor)

A mérkőzésen Szirányi Bencét a harmadik harmadban a társak segítették le a jégről, amikor a kapuvasnak csúszott, remélhetőleg nincs nagy baja a védőnek.

A Fehérvár nem áll le, pénteken újabb összecsapás vár rá, mégpedig a Mol Ligában vitézkedő Brassó ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!