Iszkaszentgyörgy

2016.11.02. 08:23

Kreatív halloweenparti az ifiklubban

Sok ötlettel fűszerezett halloweenpartit tartottak az iszkaszentgyörgyi ifiklub tagjai.

B. Kiss László

Az összeszokott társaság nem először tartott halloweenpartit, melynek minden kelléke rendkívül stílusosra sikerült.

A fekete jelmezeken és az arcfestésen túl az alkalomhoz illő volt a büféasztal kínálata is: a muffinok tejszínhab díszítése az agyvelőt idézte, a kókuszos-túrós falatok szemgolyót formáztak, de még a rizsből készült csemegének is szellem alakja volt. Ugyancsak apró szellemek díszítették a fekete szívószálakat is, mellyel a fiatalok az üdítőt fogyasztották.

Készül az arcfestés az október 31-ei összejövetelre
Fotó: iszkaszentgyörgyi ifiklub

De ez még nem minden: a sarkokat  fonálból készült pókhóló borította, mindenhol papírból kivágott denevérek röpködtek,  a falon pedig Drakula arcképe függött. Aki pedig benyitott a wc-be, egy, a sarkától a feje búbjáig befáslizott múmiával találta magát szembe.

Az iszkai ifi klub évek óta működik eredményesen, például több diákcserét bonyolítottak le, tavaly pedig   - három este alatt - 26 helybeli családnál voltak betlehemezni a csapat tagjai, akik számára a magyar néphagyományok ápolása éppen olyan fontos, mint a nemzetközivé lett halloweeni "őrület".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!