Ingatlanbazár

2023.03.26. 11:30

Külföldi tulajdonos = igényes otthon? Lássunk egy agárdi példát!

A külföldi tulajdonos által kínált, csodás, tágas agárdi ház kiváló példa a helyi ingatlanpiac kínálatában arra, hogy lehet egy komplex épületből többféle hasznosítással akár pénzt is kinyerni. Jöjjön egy 435 nm-es otthon és/vagy vállalkozás lehetősége…

ingatlanbazár

Forrás: ingatlanbazár.hu

„A Velencei-tó déli partján, Agárdon kínálom megvásárlásra ezt az egyedi belsőépítészeti megoldásokban megvalósult exkluzív, lakóház minősítésű ingatlant, amelyet külföldi tulajdonosa igényesen, kiváló minőségben, 2001-ben építtetett egy zsákutcában. A ház a város gyógyfürdő és a 70-es főúthoz közötti részén helyezkedik el, üzletek, bölcsőde, óvoda általános iskola, gimnázium, orvosi rendelők és vasútállomás gyalogosan 10-15 perc alatt elérhető. 

Az 986 négyzetméteres telken levő három szintes, összesen 435 négyzetméter hasznos alapterületű lakóházat (nagy ablakokkal és az urvarról külön bejárattal rendelkező 155 m2-es szuterén, 155 m2- alapterületű földszinti lakás garázzsal és 125 m2 alapterületű emeleti lakrész) csak nyaranta, két hetet használták. Az elszeparált lakrészeknek köszönhetően ideális több generáció kényelmes együttélésére. Az építmény jelenleg két lakóegységes, de hárommá is bővíthető, kedvezőbb rezsielszámolás miatt a helyi önkormányzattól megkapta hogy az önálló lakás rendeltetési egységeinek száma kettő, összközműves, dupla komfortos, de triplakomfortossá tehető. Az épületben jelenleg 6 nagy, külön bejáratú hálószoba, nappali, étkező, 2 konyha, (a harmadik kialakítható), mind a három szinten egy-egy fürdőszoba, fürdőkáddal és zuhanyozóval, WC-vel és két külön WC, kisebb tároló helyiségek, tágas közlekedők, és több nagy méretű, bármilyen célra használható, átalakítható helyiség van. [...]

Fontos tényező, hogy a szuterén bérbeadásából a teljes ingatlan rezsije fedezhető. Az épületben található háztartási gépeket, elektronikai eszközöket a tulajdonos grátisz biztosítja a vevőnek. Az ingatlan Ideális megoldás lehet számos színvonalas üzleti profilhoz, mint pl. magánklinika, cégközpont, egészségügyi, szépészeti vonatkozású vállalkozások, idősek otthona, hotel, iroda működtetésére, de több generációs család összeköltözéséhez is nagyszerű választás lehet. A ház áraként megadott összeg irányár. Az energia-tanúsítványa: CC (korszerű) A gázfogyasztása kétlakásos háznak megfelelő lehet. [...]”

 

További izgalmas helyi lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!