Ingatlanbazár

2023.01.08. 11:30

A hét ajánlata: két lakás a Bregyó szomszédságában, 140 millióért

Legyen önmaga szomszédja! 4 lakásból ugyanis most kettő egy tulajdonos kezébe kerülhet a mindössze 3 éves, Bregyó szomszédságában épült társasházban. A képek vonzóak, de lássuk a paramétereket is, mert azért a látvány mellett azért az sem elenyésző kérdés…

Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

“Egyedülálló lehetőség ! 2019-ben a Bregyó szomszédságában épült négylakásos társasházban eladó 2 db lakás, melyek egymás szomszédságában a teljes első szintet töltik ki. 

A nagyobb lakás 95 m2-es egy nappali -konyha -étkező, 3 egymással nem szomszédos hálószoba , 2 fürdőszoba, egy háztartási helység és egy 15 m2-es fedett terasz. Tájolása keleti és egy csendes kertre néz. 

A kisebb lakás 36 m2, egy nappali -konyha -étkező, 1 hálószoba, 1 fürdőszoba és egy 5m2 fedett terasz. Tájolása nyugati és az előkertre néz. A lakások gépesítetten, konyhabútorral és beépített bútorokkal vannak ellátva. 

Mindkét lakás 3,5 kW-os hűtő/fűtő klímával rendelkezik valamint lakásonként egyedi kazán biztosítja a melegvizet és a padlófűtést. Mindegyik lakás saját, különálló parkolóhellyel rendelkezik közvetlenül a társasház előtt, valamint a nagyobb lakáshoz egy zárt garázs is tartozik. A lakásokhoz a zárt, parkosított udvarban, kizárólagos használatú kertrész is tartozik. A lakások éves energiafelhasználása: 95 m2 ( 5 fő ) - Áram: 2546 kWh/ év ( szárító-, mosó-, mosogatógép használatával ) - Gáz: 1038 m3 / év ( min. 24,5 fok ) 36 m2 (1 fő ) - Áram: 473 kWh/ év - Gáz: 180 m3 / év Ára : 140 millió Ft [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!