Ingatlanbazár

2022.10.23. 11:30

Luxus Cecén 585 millióért: jöhet?

Nyilván senki sem mondana nemet, ha hozzá akarnák vágni a most következő, ragyogó ingatlant. Mindenesetre a valóságban ritkán pottyannak az ölünkbe ilyen volumenű ajándékok. Úgyhogy valakinek a zsebébe kell majd nyúlnia, ha meg akarja szerezni Cecén ezt a fantasztikus kúriát!

Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

“A Cecén található birtokon álló kúria teljes épülete 2015-2019 között lett felújítva, 2006-2009-ig az iroda és a felette található lakrész, valamint a raktár került kialakításra, 2021-ben pedig a garázst építette a tulajdonosa. 

A birtok irodaháza 152 m2-ből áll, mellékhelyiségekkel, konyhából, konditeremből áll. A felső lakrész 152 m2, nappaliból, konyhából, hálóból, gardróbból, fürdőből és teraszból áll. 12871 m2-es, egyenes telken fekszik ez a csodálatos környezettel ellátott ingatlan. 258 m2 + 304 m2 + 133 m2 (garázs) épületekből áll. Bejárata 2 szárnyas kovácsolt vas, távirányítós kapuval van ellátva. Az irodaparkoló része aszfaltozott. A raktár 505 m2 vasszerkezetes szendvicspanelből áll, amely ipari padlós. A raktárház kamion beálló 100-140 m2 murvázott kővel van burkolva. Raktár mögött 225 m2 további üres terület van. Csapadék vízgyűjtőt helyeztek el az udvarban, amely táplálja a birtokon található tavat, amely 110 m3-es.  Füstölő épülete 5 m2. 

Forrás: Ingatlanbazár

Az üzleti rész a magánrésztől zárt kerítéssel van leválasztva, így nem zavarja a  kényelmes, luxus lakóingatlanban való életet. A lakóingatlan gyönyörű parkosított udvarral van ellátva, saját kerti tóval, csobogóval, egyedi tervezésű medencével, több autó számára is alkalmas, nagyméretű garázzsal, kerti grillel, felszíni pincével, gyönyörű, tágas, egyedi tervezésű terasszal 

Csend, nyugalom és béke uralja az ingatlant! A lakóingatlant belső építészek által kialakított, gondosan megtervezett, összhangban egymáshoz illő bútorokkal látták el. Luxusminőségű berendezésekkel, beépített bútorokkal, hatalmas kandallóval, szaunával, luxus fürdőszobákkal, hatalmas amerikai konyhás 120 m2-es nappalival látták el. A lakóingatlan 258 m2 alapterületű, padló fűtéssel, kandallóval. A külső terasz vörösfenyőrönkökből, ürömi mészkőből készült, fényáteresztővel, 75 m2 + 60 m2 egy síkban a medence körül. A dísztó sziklakőből, csobogó éjszakai világítással. Csodálatos környezettel ellátott luxusingatlan, kényelmes otthona lehet következő tulajdonosának. [...]

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!




 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!