Ingatlanajánló

2022.10.09. 11:30

349 millió forintba kerül Velence legmenőbb lakása!

Modern, elegáns, letisztult vonalak és persze pazar kilátás! A 323 nm-es ingatlan Velence egyértelmű “legje”. Az ablakok mérete és száma miatt mi akár műterem lakásnak is el tudnánk képzelni. Kérdés, hány kortárs művésznek telik ilyen csodás, luxus otthonra…?

Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

“Velencén, Korzótól 3 percnyire, hétemeletes, jól karbantartott, lifttel ellátott téglaépület 7. emeletén, hatszobás, nagy PANORÁMA TERASZOS 323 m2 hasznos lakóterű (bruttó 377 m2), DNY-i tájolású, jó állapotú, VÁLTOZATOS ELRENDEZÉSŰ, lakása eladó. A lakást korábban irodaként használták, ugyanakkor SZÁLLÁSHELYKÉNT is kiválóan üzemeltethető.

A hat szobán kívül, a 323 m2-en a lakás magában foglal egy folyosót, mely a jelenlegi panorámás irodahelyiségben végződik, egy konyhát, egy különálló három wc-ből álló mosdót, három, a szobákból nyíló fürdőszobát, egy kamra vagy tároló helyiséget, egy az irodából nyíló társalgót, valamint egy gépészeti teret. A külső terasz 108 m2-nyi területen engedi élvezni a csodálatos, közvetlen Velencei-tavi panorámát.

Forrás: Ingatlanbazár

7 emeletes, jól karbantartott, téglaépület, melyben a lakás műanyag nyílászárókkal ellátott. A belső hőmérsékletet hűtő-fűtő klíma szabályozza. Három szobában padlószőnyeg, további kettőben és az iroda-társalgóban laminált parketta került lerakásra, míg a fürdőszobákban és WC-kben modern járólapok adják a burkolatot. [...]


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!