Ingatlanbazár

2022.07.24. 11:30

Vadonatúj “ikertornyok” Velence szépei!

Velence településén bukkantunk az izgalmas, modern és persze eladó épület együttesre. Az egyik otthon már gazdára talált, de 222 négyzetméternyi kényelem még tulajdonosát keresi!

Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

“A Velencei-tó közelében, Velence település frekventált részén egymás mellett épülő 2 exkluzív családi ház egyike lehet most az Öné. A modern design kialakításában, a legmagasabb szintű műszaki tartalom megtervezésében már a tervezéstől szorosan együttműködik az építész a belsőépítésszel, így ezáltal egy jól átgondolt, minden részletében megtervezett modern otthon került megvalósításra. Egyedi igények alapján a belsőépítész az Ön álmait is meg tudja valósítani. A családi ház egy 500 m2-es bekerített, parkosított telken épül. 

FÖLDSZINTI ELRENDEZÉS (84,72 m2): amerikai konyhás nappali konyhaszigettel, 1 hálószoba gardróbbal, fürdő, WC, háztartási helyiség, előszoba, közlekedő, kamra. A hálóhoz tartozik egy 6,92 m2-es fedett terasz. A nappalihoz csatlakozik egy 32,62 m2-es térkövezett TERASZ. 25,7 m2-es tágas GARÁZS, mely a lakásból is megközelíthető. 

EMELET (bruttó 89,24 m2): Közösségi tér, 2 hálószoba saját fürdővel gardróbbal, 1 szülői háló saját fürdővel gardróbbal, WC, lépcsőtér, háztartási helyiség. 13,62 m2 loggia, mely a gyermekek mindkét szobájából megközelíthető. Fedett erkély a közösségi térből 2,11 m2. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!