Ingatlanajánló

2022.07.17. 11:30

Jelentősen csökkent a kedvenc mediterrán stílusú ingatlanunk ára Csóron!

Tavaly decemberben már beszámoltunk az eladó, mediterrán stílusú luxus ingatlanról. És tetszésünknek adtunk hangot a napelemek kapcsán. Most ismét belebotlottunk a ház hirdetésébe. Ekkora ár különbségre azonban nem számítottunk!

Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

“[...] Eladó egy mediterrán stílusú luxus ingatlan! A ház 4 éve teljes, prémium minőségű felújításon esett át! [...] Ahogy belépünk az előszobába egy hatalmas nappali fogad, amiben panoráma kandalló lett kialakítva, amerikai konyhával-étkezővel.4 hálószoba, 2 fürdőszoba, szauna, két gardróbszoba, mosókonyha, garázs, fedett kocsibeálló.A fűtést kondenzációs kazán biztosítja, valamint központi klímarendszer van kiépítve.A vezetékes vízhálózatra vízlágyító berendezés van kötve, ami előtt víztisztító rendszer van!Az igényesen kialakított kertben öntözőrendszer és feszített víztükrű, fűthető automata medence ellenáramoltatóval.5 személyes jakuzzi, napozóterasz, kerti lámpák, amihez az áramot a napelem szolgáltatja! Kerti zuhanyzó solar melegítéssel.Mindenhol szúnyogháló, spaletta, kézműves lámpák a házban és a kertben is, olasz prémium minőségű burkolatok, gyepszőnyeg, öntözőrendszer, gyönyörű növények.[...]”

Forrás: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetés szövegét eredeti formájában és központozásával közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!