Ingatlanbazár

2022.06.12. 11:30

Ó, az a kazettás mennyezet! Avagy luxus Öreghegyen!

166,5 millió forintos, csodás házat kínálnak eladásra Székesfehérvár Öreghegyen. Az elegáns mennyezet mellett persze számos egyéb, izgalmas elemet magába rejt az ingatlan. Lássuk a fotókat és a részleteket!

ingatlanbazár.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Székesfehérvár Öreghegy legszebb részén kínálom eladásra, ezt a csendes utcában fekvő, csodálatos családi házat. A hatalmas méretek és a sok szoba akár több generáció együttélésére is alkalmassá teszik ezt a házat. Az szinte biztos, hogy ennyi pénzért, ilyen jó helyen már nem venni, vagy építeni egy ekkora házat. Az épület egy 911 négyzetméteres parkosított telken fekszik, ahol a ház mellet még egy fűthető medence és egy garázs is helyet kapott.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A földszinten nappali, étkező, hatalmas konyha, 2 szoba, egy fürdőszoba, egy WC kapott helyet 174 négyzetméteren. A nappaliból közvetlen kijárat van a délnyugati fekvésű hatalmas teraszra, ahonnan lépcső vezet a medencéhez. A tágas tetőtérben négy igazán nagy méretű napfényes szoba és egy fürdőszoba + külön WC kapott helyet. Igény szerint önálló lakrésznek is kialakítható, hiszen a lépcsőházon keresztül közvetlenül is megközelíthető. Az alagsorban kapott helyet a két állásos garázs, a szauna zuhanyzóval, egy terem billiárd asztallal és még több tároló helyiség, szintén 174 négyzetméteren.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A ház 1990-ben épült és 2008-ban esett át egy teljes felújításon. A kivitelezés mindenhol minőségi anyagok felhasználásával történt. Egyedi gyártású fa nyílászárók, márvány pult a fürdőszobában stb. A belső elrendezés tervezésekor figyelembe vették, hogy igény szerint a két lakószint külön egységként is funkcionálhat. [...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!