Igény szerint összenyitható

2022.06.05. 11:30

A hét ingatlana: egy maroshegyi nyalánkság. Illetve kettő!

Két lakás, egy ház. Avagy így fest egy izgalmas, eladásra szánt, 135 nm-es ingatlan Maroshegyen! De vajon mennyi az annyi…?

Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

“Székesfehérvár egyik kertvárosi övezetében a Maroshegy elején, a Praktiker és az Interspar közelében eladó ez a két külön bejáratú lakással rendelkező családi ház, 565 négyzetméteres telken. Összeköltözőknek, két generáció együttélésére ideális lehet, de igény szerint összenyitható és nagycsaládosoknak is megfelelő lehet.

Forrás: Ingatlanbazár

 A ház alapját egy a téglaépítésű „kádár kocka” képezi, melynek 2004-ben beépítették a tetőterét, ezzel létrehozva egy külön bejáratú lakást. A földszinti lakásban nappali, hálószoba, konyha + étkező, előszoba, fürdő található. Míg a tetőtérben egy amerikai konyhás nappali, két hálószobával és egy fürdőszobával, lett kialakítva. A ház alatt található még egy kb. 15 négyzetméteres pince is. [...]

Forrás: Ingatlanbazár

A földszinti lakásban az ablakokon redőnyök is találhatók és ott klíma is segít a nyári meleget elviselni. A parkosított udvaron és a nagyméretű fedett teraszon lehetőség van a szabadidó kellemes eltöltésére, grillezésre, de igény esetén a kertészkedésre is, hiszen még van egy kis kert is gyümölcsfákkal és veteményessel. [...]” 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!