Ingatlanbazár

2022.06.19. 11:30

122 millióért miénk lehet a tökéletes velencei panoráma!

És persze egy elegáns, tágas családi ház is. A velencei viszonylatban egyértelműen tökéletes helyen álló ingatlan egyszerre otthon és non-stop nyaralási, kikapcsolódási élmény benyomását kelti!

Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

“VELENCÉN eladó gyönyörű panorámával egy 215 m2-es, 2 szintes téglaépítésű családi ház. Az ingatlan a korzótól illetve a parttól 50 méterre helyezkedik el. Az alsó szint két partra néző tágas szobából, egy kissebb szobából, szép nagy fürdőszobából, konyhából és mellékhelyiségből áll. Az épület alatt található egy 24m2-es garázs. A fűtésről gáz cirkó rendszer gondoskodik, illetve egy a nappaliba tervezett cserépkályha. A felső szint kiépítése, szigetelése, a közüzemek bevezetés minőségi alapanyagokból megtörtént, egyenlőre egy légtér. A kialakítása ,válaszfalak , burkolás a jövendőbeli tulajdonosnak ad lehetőséget.

Forrás: Ingatlanbazár

Az 500 nm-es telek minden oldalról körbeveszi a házat, ezért nagyon sok lehetőség van benne. Igazi családi otthon akár két generáció részére, fantasztikus környezetben! [...]”

Forrás: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!