A hét ingatlana

2022.05.01. 11:30

Galériadömping egy fehérvári, nagypolgári lakásban!

Szuper ötletek és a műemléki jelleg előnyeinek ügyes kihasználása jellemzi az eladásra szánt, fehérvári otthont. Lessen be velünk egy 106 nm-es lakásba!

Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

“Székesfehérvár történelmi belvárosában, az Alba Pláza mellett eladó egy 106 nm-es, első emeleti, nagypolgári lakás. Az ingatlanban található: előszoba, nappali, 4 hálószoba, külön konyha + étkező, 2 fürdőszoba (az egyikben szauna előkészítéssel) és 2 külön WC. A lakáshoz két tároló is tartozik a pincében. Az alaprajz a mellékelt képen látható. 

Forrás: Ingatlanbazár


A hatalmas ablakoknak és az átgondolt alaprajznak köszönhetően a helyiségek világosak, a lakásnak különleges hangulata van. A nagy, 4,2 m-es belmagasságot kihasználva, acélvázas galériák kerültek kialakítása (10 és 14 nm-esek), melyek tárolásra, játéksaroknak, vagy akár hálógalériának is használhatóak. Az étkezőből a nappaliba és a 14 nm-es galériára gipszbeton lépcső vezet fel. A lakás 2016-ban teljes körű felújításon/átalakításon esett át. A ház műemlék jellegéből adódóan minden munka örökségvédelmi engedéllyel rendelkezik és e-naplózva lett (fényképes dokumentáció is rendelkezésre áll). [...]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!