Ingatlanbazár

2022.05.15. 11:30

Eldobni mindent: ennél a felcsúti villánál nincs izgalmasabb ingatlan a megyében!

488 nm, hatalmas telek és mindössze 199 milliós vételár jellemzi a most következő felcsúti villát. Mintha egy film díszleteiben sétálnánk a virtuális túra keretein belül… Ritkaság-faktor: csillagos ötös!

Ingatlanbazár

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Felcsút legcsendesebb részén, hegyoldali, a Váli-völgyre örök panorámás 3989 nm-es telken 480 nm alapterületű belső medencés családi villa eladó. A ház 2010-ben minőségi alapanyagok felhasználásával épült. Nappali + 4 hálószoba, 2 kádas, 1 zuhanyzós fürdőszoba WC-vel. Amerikai konyhás nappaliból üvegajtón keresztül juthatunk a csodálatos panorámával bíró egyedi kialakítású teraszra. Az ingatlanban lévő bútorok megvásárolhatóak. Fűtését feaelgázosító kazán, a meleg vizet napkollektorok biztosítják. Parkosított udvar, sok férőhelyes gépkocsibeálló, két állásos garázs. A kert művelt bio gyümölcsös, a pihenő részen 50 férőhelyes szaletli búbos kemencével. Kerti tó. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!