Kincsesbánya-Rákhegy

2022.03.13. 11:30

Amikor látszik, hogy fájó szerelemmel kínálják a hétvégi házat…

Nem tudni, miért válik meg a tulajdonos láthatóan szeretett nyaralójától, mindenesetre egy valaki jól fog járni a dologgal. Hiszen a fotók alapján egyértelmű, hogy gondosan dédelgetett ingatlanhoz fog jutni…

Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

“Gyönyörű panorámával a völgyre kínálom ezt az amerikai konyhás, 2 szobás, 2 fürdőszobás, bruttó 85 m2-es hétvégi házat. A nyaraló kellemes erdei környezetben helyezkedik el, 1990-ben, betonból és téglából épült, nem téliesített, áram és víz bevezetve, csatorna pedig már a telekhatáron belül. Kincsesbánya-Rákhegyen, közel a Fehérvárcsurgói-víztározóhoz , a hegy tetején elhelyezkedő nyaraló egy meredek magánúton közelíthető meg. 

Forrás: Ingatlanbazár

A 930 m2-es belterületi telek teraszos kialakításából és méretéből adódóan nem kell a kert gondozásával töltenie a szabadidejét, itt valóban pihenéssel, lazulással, a közeli erdőben kirándulással, a horgásztónál pecázással tölthetnek el csodás napokat, heteket, akár hónapokat is. Jelenlegi tulajdonosának több, mint 20 éven át szerzett felejthetetlen pillanatokat és örömöt, nyomot hagyva szorgos kezük munkájával. [...]”

Forrás: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!