Lovasok előnyben

2022.02.20. 11:30

Szuper házikó Isztiméren, pesti kislakás áráért: kéne!

50 nm-es, felújított parasztház keresi-várja új tulajdonosát. Szuper adottságok egy rusztikus otthon vagy pihenőhely kialakításához!

Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

Eladó egy teljeskörűen felújított 50nm-es kis parasztház, melléképületekkel Isztiméren! A családias kis otthon 3644 m2-es telken, csodálatos, egyedi panorámás, nyugodt környezetben fekszik. A házikóban beépítésre kerültek fa nyílászárók, újra lett vezetékezve a villany, be lett vezetve a víz és a csatorna. Gáz az utcában, közvetlen közel található. Ezen kívül kialakításra került a fűtésrendszerhez a vezetékezés. Jelenleg a lakásban a meleget cserépkályha biztosítja. 

Forrás: Ingatlanbazár

 A további munkálatok során az aljzat le lett szigetelve, úgy lett betonozva. Új a laminált parketta, a párkány, a mennyezet. Az ingatlan teljes felújításon ment keresztül. A fürdőszoba hozzá lett építve a házhoz, téglából. Kívülről az új vakolás hiányzik még a vadregényes házikóról. A fürdőszoba mennyezetét egy aranykezű asztalosmester alkotta meg, ami nagyon gyönyörű és igényes munka. A házon a tetőszerkezet teljesen fel lett újítva. A ház folytatásaként a hátsó fal kész. Alkalmas lehet olyan fiataloknak, akik szívesen tartanának lovakat, vagy állattenyésztéssel ill. gazdálkodással képzelik el az életüket. [...]

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!