Ingatlanbazár

2022.02.06. 11:30

Meglepő húzás: mintha gyászolna a maroshegyi ház hirdetője

Fekete-fehér ingatlanhirdetési fotóval még nem nagyon találkoztunk. Mindenesetre igen hatásosnak bizonyult a választás: azonnal kattintottunk az eladó ház kapcsán. A puszta kíváncsiság után aztán alaposabban is szemügyre vettük a 110 nm-es szépséget…

Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

“Székesfehérvár Maroshegyen található két generációnak is alkalmas tégla építésű, 2 nagy szobával rendelkező családi ház eladó két fürdőszobával, nagyméretű konyha-étkezővel, éléskamrával, valamint egy különálló épületben található 1 szoba+ fürdőszobás lakrésszel és garázzsal! Cserép a héjazata, a tégla falaknak köszönhetően jól alakítható. Korábban kicserélték a víz-és villanyvezetékeket, felcsiszolták a szobákban látható parkettát, felújították a fürdőszobákat. Gázkonvektoros a fűtés. A ház fele alatt egy pince van, amely teljesen száraz, tárolásra kiváló. Fúrt kútból lehet öntözni. Közel van a buszmegálló, nincs messze Interspar, Praktiker.”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!