Frissen Fejérből

2022.02.13. 11:30

Egy aranybarnába öltöztetett pátkai ház

250 nm-es, meglehetősen tágas otthont kínálnak eladásra Pátkán. Az örökpanorámás szépség kialakítása során a meleg, barna árnyalatok voltak az uralkodók. Ha megvenné a 129 milliós ingatlant, változtatna a hangulatán?

Ingatlanbazár

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Örökpanorámás, igényes, amerikai konyhás, nagy nappalis, mediterrán stílusú családi ház télikerttel, fedett terasszal és télen fedett medencével, jakuzzival, dupla garázzsal, térkövezett kocsibeállóval, parkosított kerttel, gyönyörű növényekkel, tele extrával eladó!

Forrás: ingatlanbazar.hu

44-es téglából épült, vasbeton födémes, 5 kamrás, gázzal töltött üvegezésű műanyag ablakokat építettek be, melyeken redőny és szúnyogháló van, kondenzációs gázkazán melegíti a radiátorokat, plusz padlófűtéses, emiatt nagyon alacsony a fűtési költsége! A legalsó szinten van a 40 nm-es garázs, mellette szabadidős helyiség, zuhanyzó, WC, kazánház. Alsó lakószint helyiségei: 110 nm-es a nappali+konyha+étkező+speiz/mosókonyha, a 3 hálószoba mindegyike kb. 20 nm, két fürdőszoba van WC-vel, előszoba. Tetőtérben a galérián van egy pihenő, dolgozó helyiség, egy nagy szoba, mellette fürdőszoba, melyből egy gardrób nyílik. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!