Frissen Fejérből

2022.01.09. 11:30

Egy 145 milliós, sukorói villa, ahol a szódát és szaunát is szeretik!

Csodás, otthonos, pazar helyen álló családi fészket kínálnak megvételre Sukorón. A 160 nm-es ingatlanban számos izgalmas dolog elfér, a jelenlegi tulajok pedig a feltöltődésről sem feledkeztek meg! Sok-sok fotó!

Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

“Nyugodt, csendes környezetre vágyik a munkanapok rohanása után, de ne legyen messze Budapesttől? Szeretne madárcsicsergésre ébredni és gyönyörű panorámát nézegetve kávézni a teraszon? Munka után csobbanni a saját medencéjében vagy élvezni az infra vagy a finn szauna melegét és feltöltődni a következő napra?

Ha igen, akkor Önre vár ez a csodálatos, 160 négyzetméteres családi ház a festői szépségű sukorói hegyoldalban a központtól pár perces séta távolságban, mégis természetközeli helyen. A ház három szintes. Nagy családnak több gyerekkel, vagy akár két generáció együttélésére is alkalmas. De nyaralónak is ideális.

Forrás: Ingatlanbazár

A földszinten egy hatalmas szoba található és itt van az infraszauna is. A mellékhelyiségeken kívül még egy gardróbszoba került kialakításra. Ezt a teljesen önálló lakrészt egy igazán hangulatos és árnyékos fedett teraszról közelíthetjük meg.

Az első szinten van a fő lakótér, amerikai konyhás nappalival, hálószobával, gardróbszobával és természetesen mellékhelyiségekkel. Itt is található egy 20 négyzetméteres terasz, ahonnan a csodálatos Velencei-tóban, illetve a környező hegyekben gyönyörködhetünk.

A tetőtérben egy hatalmas nappali és egy hálószoba képezi a külön birodalmat. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!