Frissen Fejérből

2021.12.12. 11:30

A hét ingatlana: mediterrán luxus Csóron, 230 nm-en!

Medence, jacuzzi, pálmafa, látványos kandalló, tolóajtók és divatos pasztell színek várják a 318 milliós ingatlan iránt érdeklődőket Csóron. A napelemekért külön hála a bolygó nevében! Ha nem is telik ilyen csodás luxus otthonra, nézelődni azért szabad...

Ingatlanbazár

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Székesfehérvártól 5 km-re, Csór új negyedében a Tési fennsík lábánál, nyugodt csendes környezetben, 20 percre a Balatontól eladó egy mediterrán stílusú luxus ingatlan!

Forrás: ingatlanbazar.hu

 

A ház 4 éve teljes, prémium minőségű felújításon esett át! Ha ide bejössz, garantáltan nem akarsz menni sehova, mintha egy luxus nyaraláson lennél, ahonnan nem kell hazamenni, mert már otthon vagy!

 

Forrás: ingatlanbazar.hu

A fotók magukért beszélnek! Minden tökéletes, úgy ahogy van! A berendezés megállapodás tárgyát képezi, ide csak be kell költözni , minden adott ahhoz, hogy jól érezd magad! Ahogy belépünk az előszobába egy hatalmas nappali fogad, amiben panoráma kandalló lett kialakítva, amerikai konyhával-étkezővel. 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, szauna, két gardróbszoba, mosókonyha, garázs, fedett kocsibeálló. A fűtést kondenzációs kazán biztosítja, valamint központi klímarendszer van kiépítve. A vezetékes vízhálózatra vízlágyító berendezés van kötve, ami előtt víztisztító rendszer van! Az igényesen kialakított kertben öntözőrendszer és feszített víztükrű, fűthető automata medence ellenáramoltatóval. 5 személyes jakuzzi, napozóterasz, kerti lámpák, amihez az áramot a napelem szolgáltatja! Kerti zuhanyzó solar melegítéssel. Mindenhol szúnyogháló, spaletta, kézműves lámpák a házban és a kertben is, olasz prémium minőségű burkolatok, gyepszőnyeg, öntözőrendszer, gyönyörű növények. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!