a hét ingatlana

2021.10.02. 11:30

4 hónap alatt közel kétszeresére nőtt a polgárdi kúria ára!

Ingatlanbazár

Fotó: ingatlanbazár

Az Ingatlanbazár blogján talált anyag tanúsága szerint az eladó, szemet gyönyörködtető kúria ára jelentősen megnőtt az elmúlt időszakban. Nézze meg velünk a korábbi és a mostani hirdetést és fejtse meg velünk az ár növekedést! Vagy csak élvezze a vonzó, exkluzív kúria látványát...

“Az eladó POLGÁRDI KÚRIA jellemzői:

– a forgalmas autópályáról lekanyarodva, a hátunk mögött hagyva a rohanó hétköznapokat, egy csodálatos, festői környezetbe érkezünk, ahol az 5 hektáros gondozott, rendezett területen, a kastélyszerű kúria található. Az embert elvarázsolja az épület hangulata, ami a XIX. század romantikus világába repít bennünket egy szempillantás alatt.

Fotó: ingatlanbazár

– az épület 400 nm- es, a terasza is 400 nm-es, ezért a kúriából a kilátás panorámás. Nyílászárói fából készültek.

– [...] az épület 80%-os készültségi szinten van, folyamatosan épül, szépül.

– a rendezett füves kertben, ami teljesen parkosított, filagória is található, ahol grillezni, nyári estéken beszélgetni lehet. Most kezdték el egy másik filagória építését is a területen.

– a tetőtér is további vendégszobáknak adhat helyet, amennyiben úgy szeretnék kialakítani.

– csodaszép 70 nm-es nappalijából Dnyi-i benapozású kertre néző panorámában gyönyörködhetünk, de átláthatunk a bejárati ajtón keresztül az épület keletre néző udvarára is. A nappaliban található egy szép nagy vízteres cserép burkolatú kandalló is a téli időszakban további lehetőséget adva a meleg hőérzetünknek.

Fotó: ingatlanbazár

– 70 nm-es garázsban bőven van hely parkolni, mely 3 bejárattal rendelkezik.

– egy nagyobb 30 nm-es és egy kisebb 15 nm-es üvegházban saját termesztésű konyhakerti növényeket is termeszthetünk, de a gondozott nagy kertben további lehetőség is adott a zöldségtermesztésre.

– a családi birtoknak, vagy lovastanyának is alkalmas kúriában megtalálhatja a csendet, nyugalmat, ami hiányzik az életéből. Távol a város zajától, Budapesttől 80 km-re, a Balatontól 15 km-re található. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!